Известие

Collapse
No announcement yet.

Снега прецака чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снега прецака чистачките

Снега прецака чистачките -
    отивам сутринта-цялата затрупана. запалих двиг. да си подгрява и почнах да я рина.
    обачеее....чистачките са останали вкл. от снощи и докато ги изровя те са били под напрежение и сега работят само като натисна и задържа напред.
    вероятно релето им за време се е преебало.
    възможно ли е да има накава защитка или....?!?!?
    идеи някакви?
    sigpic156 SW 2001 бивша.

Възможно е машинката да е за смяна и снега да е помогнал за допълнителната й амортизация! При мен се случи същото миналата година и от тогава ми прави мизерии моторчето като застудее.
    Много 156-ци са с подобен проблем!
    Alfa156 Against All

Comment

и при мен ми рамрузнаха чистачките във включено половение, като ги разбих от леда направиха два оборота и спряха и проверих бушона но е здрав и ще ходя на елтехник май

Comment

Вчера беше същото при мен, 4-5мин. докато махна снега бяха под напрежение, голяма грешка, като е валяло да ги оставя включени, добре, че не се прецака нещо, сега даже си дигам чистачките тъкмо да не замръзват и нямам проблеми дори да са забравени пуснати, внимавайте, чистачки, ръчни АЛФИ караме
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
          Снега прецака чистачките -
          отивам сутринта-цялата затрупана. запалих двиг. да си подгрява и почнах да я рина.
          обачеее....чистачките са останали вкл. от снощи и докато ги изровя те са били под напрежение и сега работят само като натисна и задържа напред.
          вероятно релето им за време се е преебало.
          възможно ли е да има накава защитка или....?!?!?
          идеи някакви?
          Колега ,би ли ми казал как реши проблема с чистачките!
          Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
          2001год 115кс + ремап

Comment

Същото се получи и при мен вчера...моторчето замина.
            Mercedes C 200 compressor

Comment

аз неска замалко да ги включа без да искам,докато имах една педя лед по предния прозорец заради капещите покриви направени от кадърни майстори...
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Working...
              X